Να στείλετε μήνυμα
Guangzhou YIGU Medical Equipment Service Co.,Ltd
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : chamY

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13760745557

WhatsApp : +8613760745557

Free call

GE CAM12 ECG Interface PN 501000059

August 22, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για GE CAM12 ECG Interface PN 501000059

Η διεπαφή ECG GE CAM12, με τον αριθμό ανταλλακτικού 501000059, είναι ένα ειδικό εξάρτημα που χρησιμοποιείται σε συστήματα ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ΗΚΓ) που κατασκευάζονται από την GE Healthcare.Χρησιμεύει ως διεπαφή μεταξύ του σώματος του ασθενούς και του μηχανήματος ΗΚΓ, επιτρέποντας την απόκτηση και τη μετάδοση ηλεκτρικών σημάτων που παράγονται από την καρδιά.

Η διασύνδεση ΗΚΓ CAM12 διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στη σύλληψη και τη μετάδοση της ηλεκτρικής δραστηριότητας της καρδιάς στο σύστημα ΗΚΓ για ανάλυση και ερμηνεία.Ακολουθούν ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες της διεπαφής ECG GE CAM12:

Συνδέσεις ηλεκτροδίων: Η διεπαφή ECG CAM12 έχει σχεδιαστεί για να συνδέει πολλαπλά ηλεκτρόδια ΗΚΓ στο σώμα του ασθενούς.Συνήθως υποστηρίζει διαμόρφωση 12 απαγωγών, επιτρέποντας ολοκληρωμένη παρακολούθηση ΗΚΓ.

Μετάδοση σήματος: Η μονάδα διασύνδεσης λαμβάνει τα ηλεκτρικά σήματα που λαμβάνονται από τα ηλεκτρόδια ΗΚΓ και τα επεξεργάζεται πριν μεταδώσει τα δεδομένα στο μηχάνημα ΗΚΓ.Εξασφαλίζει αξιόπιστη και ακριβή μετάδοση σήματος για διαγνωστικούς σκοπούς.

Συμβατότητα: Η διεπαφή ECG CAM12 έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση με τα συστήματα ΗΚΓ της GE Healthcare.Είναι σχεδιασμένο για να ενσωματώνεται απρόσκοπτα με αυτά τα συστήματα, διασφαλίζοντας συμβατότητα και βέλτιστη απόδοση.

Ασφάλεια ασθενούς: Η μονάδα διασύνδεσης έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια του ασθενούς.Συμμορφώνεται με τα σχετικά πρότυπα και οδηγίες ασφαλείας για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου ηλεκτρολογικών κινδύνων ή δυσφορίας του ασθενούς κατά την παρακολούθηση του ΗΚΓ.

Ευκολία στη χρήση: Η διεπαφή ECG CAM12 έχει σχεδιαστεί για να είναι φιλική προς το χρήστη και εύκολη στη χρήση.Συνήθως διαθέτει χρωματικά κωδικοποιημένες συνδέσεις ηλεκτροδίων και σαφή σήμανση, απλοποιώντας τη ρύθμιση και διασφαλίζοντας τη σωστή τοποθέτηση των ηλεκτροδίων.

Συντήρηση και καθαρισμός: Η μονάδα διασύνδεσης ενδέχεται να απαιτεί περιοδική συντήρηση και καθαρισμό για να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία.Είναι σημαντικό να ακολουθείτε τις οδηγίες του κατασκευαστή για τις διαδικασίες καθαρισμού και συντήρησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τη διεπαφή ECG GE CAM12, όπως λεπτομερείς προδιαγραφές ή τυχόν πρόσθετες λειτουργίες, ενδέχεται να είναι διαθέσιμες μέσω της τεκμηρίωσης του κατασκευαστή ή επικοινωνώντας απευθείας με την GE Healthcare.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας