Να στείλετε μήνυμα
Guangzhou YIGU Medical Equipment Service Co.,Ltd
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : chamY

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13760745557

WhatsApp : +8613760745557

Free call

Μίντραϊ ΜπένεΧάρτ D3 Πάνδρας

January 11, 2024

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μίντραϊ ΜπένεΧάρτ D3 Πάνδρας

Μίντραϊ ΜπένεΧάρτ D3 Πάνδρας

 

Το Mindray BeneHeart D3 Paddle είναι μια ιατρική συσκευή που χρησιμοποιείται για αποσύνθεση,η οποία είναι η διαδικασία παροχής ηλεκτρικού σοκ στην καρδιά για την αποκατάσταση του φυσιολογικού ρυθμού της σε περιπτώσεις καρδιακής ανακοπής ή απειλητικών για τη ζωή αρρυθμιώνΤο BeneHeart D3 Paddle έχει σχεδιαστεί ειδικά για να λειτουργεί σε συνδυασμό με το Mindray BeneHeart D3 Defibrillator.

 

Εδώ είναι μερικά βασικά χαρακτηριστικά και χαρακτηριστικά του Mindray BeneHeart D3 Paddle:

 

Συμβατότητα: Το BeneHeart D3 Paddle έχει σχεδιαστεί για χρήση με τον αποδονητή Mindray BeneHeart D3. Είναι αναπόσπαστο μέρος του συστήματος αποδονής,να επιτρέπουν στους επαγγελματίες υγείας να παρέχουν αποτελεσματικά ηλεκτροθεραπεία σε ασθενείς που αντιμετωπίζουν καρδιακές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Μέγεθος και Σχεδιασμός: Η κουπί είναι συνήθως χειροκίνητη και έχει συμπαγές και εργονομικό σχεδιασμό για ευκολία χρήσης.

 

Τοποθέτηση ηλεκτροδίων: Η κουπί αποτελείται από δύο ηλεκτρόδια, συνήθως με την ετικέτα "Ενηλίκοι" ή "Παιδιατρικά" για σωστή επιλογή με βάση το μέγεθος του ασθενούς.Τα ηλεκτρόδια τοποθετούνται στο στήθος του ασθενούς για να του προκαλέσουν ηλεκτροπληξία.Οι σαφείς πινακίδες στην κουπί βοηθούν τους επαγγελματίες υγείας να τοποθετήσουν σωστά τα ηλεκτρόδια.

 

Εύκολη στη χρήση διεπαφή: Το BeneHeart D3 Paddle συνδέεται απρόσκοπτα με το BeneHeart D3 Defibrillator.επιτρέποντας στους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης να χορηγούν γρήγορα και αποτελεσματικά θεραπεία αποσύνθεσης όταν κάθε δευτερόλεπτο μετράει.

 

Επιλογή ενέργειας: Η κουπί παρέχει επιλογές για την επιλογή του κατάλληλου επιπέδου ενέργειας για την απινιδοσκόπηση.και η κουπί επιτρέπει την προσαρμογή για να παραδώσει την απαιτούμενη ένταση σοκ.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά ασφαλείας: Το κουπί περιλαμβάνει χαρακτηριστικά ασφαλείας που εξασφαλίζουν την ευημερία τόσο του ασθενούς όσο και του παρόχου υγειονομικής περίθαλψης.έλεγχοι παρεμπόδισης, και επιλογές παροχής ενέργειας ειδικές για τον ασθενή.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας