Να στείλετε μήνυμα
Guangzhou YIGU Medical Equipment Service Co.,Ltd
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : chamY

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13760745557

WhatsApp : +8613760745557

Free call

Ενότητα CO2 ενότητα PN 867040 για MX400 MX450 έως MX700

September 27, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ενότητα CO2 ενότητα PN 867040 για MX400 MX450 έως MX700

Μη επεμβατική μέθοδος που μετρά τη συγκέντρωση του CO2 στην αναπνοή, παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την αναπνευστική κατάσταση του ασθενούς.

 

Τα βασικά χαρακτηριστικά της μονάδας CO2 (867040) μπορούν να περιλαμβάνουν:

 

Κύρια ή πλευρική διαμόρφωση: Μπορεί να προσφέρει την επιλογή μεταξύ κυριαρχικής καπνογραφίας, όπου ο αισθητήρας συνδέεται απευθείας με τους αεραγωγούς του ασθενούς, ή πλευρικής καπνογραφίας,όπου ένα δείγμα των εκπνεόμενων αερίων λαμβάνεται μέσω ενός σωλήνα δειγματοληψίας σε έναν τηλεχειριστή αισθητήρα.

Μετρήσεις EtCO2 και pCO2: Η μονάδα μπορεί να παρέχει συνεχή παρακολούθηση των επιπέδων CO2 στο τέλος της παλίρροιας, τα οποία υποδεικνύουν τη συγκέντρωση CO2 στο τέλος της λήξης ισχύος.καθώς και μερική πίεση των τιμών CO2.

Δείκτης κυματικής μορφής: Η μονάδα CO2 μπορεί να εμφανίζει ένα γράφημα κυματικής μορφής, γνωστό ως καπνογράφημα, το οποίο αντιπροσωπεύει τα επίπεδα εκπνεόμενου CO2 σε χρονικό διάστημα.Αυτή η μορφή κύματος μπορεί να βοηθήσει τους κλινικούς να αξιολογήσουν την κατάσταση της αεριστικής του ασθενούς, εντοπίζει ανωμαλίες και αξιολογεί την αποτελεσματικότητα των παρεμβάσεων.

Προειδοποιήσεις και συναγερμοί: Η μονάδα είναι εξοπλισμένη με δυνατότητες συναγερμού για την ειδοποίηση των επαγγελματιών υγείας εάν τα επίπεδα CO2 υπερβαίνουν ή πέφτουν κάτω από ορισμένα όρια.

Αυτό βοηθά στην ταχεία αναγνώριση πιθανών αναπνευστικών προβλημάτων ή επιπλοκών.

Ενσωμάτωση με οθόνη ασθενούς: Η μονάδα CO2 έχει σχεδιαστεί για να ενσωματώνεται απρόσκοπτα με τη σειρά οθονών ασθενών IntelliVue,που επιτρέπει την εμφάνιση των ενδείξεων CO2 και των δεδομένων για την μορφή κύματος παράλληλα με άλλα ζωτικά σημεία και παραμέτρους που παρακολουθούνται.

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας